Кравчук, Анастасія Василівна2022-10-132022-10-132022Кравчук, А. В. Проект солодоростильного відділення солодового заводу потужністю 25 тис. т на рік з впровадженням ресурсозберігаючих технологій : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Василівна Кравчук ; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2022. – 60 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38167otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваячміньсолодзамочуванняпророщуванняресурсозбереженнясолодовнязамочна водаПроект солодоростильного відділення солодового заводу потужністю 25 тис. т на рік з впровадженням ресурсозберігаючих технологійOther