Формування міжкультурної компетенції майбутніх економістів на практичних заняттях з іноземної мови - Чередніченко, Галина Анатоліївна; Куниця, Людмила Іванівна (My University, 2019)
У методиці формування міжкультурної компетенції (МКК) ми виділяємо чотири основні етапи: мотиваційний, емпірично-репродуктивний; емпірично-продуктивний; творчий. In the methodology of the formation of intercultural competence, we distinguish four main stages: motivational, empirically reproductive, empirically productive, creative.
Keywords: міжкультурна компетенція; економісти; іноземна мова; inter-cultural competence; economists; foreign language; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації