Вирішальні чинники забезпечення успіху міжнародної маркетингової діяльності підприємства - Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна (My University, 2006)
Запропоновано шляхи розв’язання проблеми обґрунтування необхідності виходу підприємства на зарубіжні ринки. Have been proposed the ways of solutions to the problem substantiation of necessity enterprise exit to foreign markets.
Keywords: міжнародна маркетингова діяльність; зарубіжні ринки; потенціал міжнародної діяльності; привабливість зарубіжних ринків; international marketing activities; foreign markets; potential of international activities; attractiveness of foreign markets; кафедра маркетингу