Василів, Володимир ПавловичЄмельянова, Ніна ОлександрівнаМукоїд, Роман МиколайовичЧумакова, Олена ВолодимирівнаБезсмертна, Л. О.Бойко, Юрій Іванович2013-04-012013-04-012013Цукри вівсяного солоду / В. П. Василів, Н.О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова, Л. О. Безсмертна // Науковий вісник НУБіП. – 2013. - Вип. 185, Ч. 1. - С. 47-52.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7150Стаття присвячена вивченню впливу процесу солодорощення на зміни вмісту цукрі різних сортів вівса. The paper is devoted to study of mpact of the malting process on sugar content changes of different varieties of oats.otherплівчастийсолодцукрикрохмальfilmygrainmaltmaltingenzymessugarsstarchкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвЦукри вівсяного солодуArticle