Іванов, Сергій ВіталійовичПасічний, Василь МиколайовичОлішевський, Валентин ВікторовичМаринін, Андрій ІвановичЖелуденко, Юлія Володимирівна2013-10-222013-10-222013Методи цілеспрямованої зміни властивостей м'ясних та м'ясомістких систем з використаням нанокомпозитів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, В. В. Олішевський та ін. // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – Київ: НУХТ, 2013. – С. 11-12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10552Представлено напрями цілеспрямованої зміни властивостей м’ясних систем з використанням нанокомпозитів. Presents a focused direction of change of properties of meat systems using nanocomposites.otherм’ясні системиактивне пакуваннянанокомпозитиmeat systemactive packingnanocompositesкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМетоди цілеспрямованої зміни властивостей м'ясних та м'ясомістких систем з використаням нанокомпозитівArticle