Досвід державного фінансування освіти в країнах-членах ЄС та можливості його застосування в Україні - Бойко, Світлана Василівна (My University, 2007)
Досліджено досвід державного фінансування освіти в країнах-членах ЄС та можливості його застосування в Україні. The experience of state financing of education in the EU and the possibilities of application in Ukraine is investigated.
Keywords: фінансування освіти; видатки бюджету; financing of education; budget expenditures; кафедра фінансів