Машини-автомати, потокові лінії та робототехнічні комплекси - Бабанов, Ігор Геннадійович; Янковий, Микола Григорович (My University, 2014)
Лабораторний практикум дає можливість студентам знати будову та принцип роботи машин-автоматів, потокових ліній та робототехнічних комплексів у харчових виробництвах, вміти аналізувати структуру машини-автомата для вивчення основних елементів та їх функціонального призначення, вимірювати основні робочі параметри машини-автомата, складати кінематичну схему та циклову діаграму, а також розраховувати суміщення ходів робочих органів машин-автоматів Laboratory practical work enables students to know the structure and operation of automatic machines, production lines and robotic systems in food production, to be able to analyze the structure of automatic machines to study the basic elements and their function, to measure the basic operating parameters of the automatic machines, draw up a kinematic scheme and cycle chart, calculate combination moves the working bodies of automatic machines
Keywords: теорія роботи; машини-автомати; потокові автоматичні лінії; основні положення розрахунків; theory of operation; automatic machines; in-line automatic production lines; main provisions of calculations; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування