Добробог, Юрій Володимирович2024-03-072024-03-072023Добробог, Ю. В. Проєкт цеху по виробництву вершкового масла з комплексною переробкою вторинних сировинних ресурсів на підприємств потужністю переробки молока 89 тон за зміну : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Добробог Юрій Володимирович ; наук. керівник Ульяна Геннадіївна Бандура. – Київ, 2023. – 65 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42095ukкафедра технології молока і молочних продуктівмолочна промисловістьсолодковершкове маслонапій дієтичний із маслянкисухе знежирене молокотехнологічні операціїПроєкт цеху по виробництву вершкового масла з комплексною переробкою вторинних сировинних ресурсів на підприємств потужністю переробки молока 89 тон за змінуOther