Дослідження залежності питомої продуктивності від температури процесу концентрування розчинів лактози нанофільтрацією - Грушевська, Ірина Олегівна; Мирончук, Валерій Григорович (My University, 2012)
Питома продуктивність нанофільтраційних мембран є однією з найважливіших їх характеристик. Вона залежить від багатьох факторів: складу рідини, тиску, pH середовища, температури і т.п. Питома продуктивність нанофільтраційних мембран є однією з найважливіших їх характеристик. Вона залежить від багатьох факторів: складу рідини, тиску, рН середовища, температури і т.п. Pete produktivnіst nanofіltratsіynih membranes Je odnієyu s nayvazhlivіshih їh characteristics. Vaughn deposits od bagatoh faktorіv: Warehouse rіdini, vise, pH seredovischa, temperature, etc. i
Keywords: кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; лактоза; фільтрація; фильтрация; lactose; filtration