Техніка і технології на 33 Міжнародній агропромисловій виставці АГРО-2021 - Муха, Володимир Миколайович; Постельга, Сергій Станіславович; Смоляр, Віталій Іванович; Куянов, Володимир Вікторович; Миропольський, Олександр Михайлович (My University, 2021)
З 8 по 11 червня в Києві проходила 33-я Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2021». Цього року 1080 компаній-учасниць з усіх куточків України продемонстрували найновіші галузеві досягнення та інноваційні рішення, сучасну сільськогосподарську техніку та устаткування на AGRO-2021. Також у виставці взяли участь компанії з Німеччини, Польщі, Китаю, Литви, Італії, Туреччини. Подивитися на довгоочікувані аграрні новинки впродовж 4-х днів прийшло більше 90 тисяч відвідувачів. У статті наведена інформація щодо деяких окремих цікавих експозицій та детальна характеристика техніки, яку вони представляли.
Keywords: агропромисловий комплекс; виставка міжнародна; новинки техніки; техніка для захисту рослин; new equipment; equipment for plant protection