Запотоцька (Герасименко), Олена ВасилівнаСєдих, Ольга ЛеонідівнаКовбаса, Володимир Миколайович2013-03-262013-03-262013Запотоцька, О. В. Комп’ютерна підтримка розробки рецептур для продуктів високотемпературної екструзії / О. В. Запотоцька, О. Л. Сєдих, В. М. Ковбаса // Наука і освіта. Новий вимір. - 2013. - № 2. - С. 203-207.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7053У статті досліджена можливість створення шляхом рецептурного програмування корпусу для коекструзійних продуктів з урахуванням технологічних властивостей сировини. Наведені органолептичні та фізико-хімічні показники отриманих продуктів. The article explored the possibility of creating through programming Corps prescription for koekstruziynyh products based on technological properties of materials. These organoleptic and physico-chemical parameters derived products.otherмоделюванняекструзійні продуктиквасолягорохрецептурне програмуваннякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівmodelingextrusion productsbeanspeasrecipe programmingкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиКомп’ютерна підтримка розробки рецептур для продуктів високотемпературної екструзіїArticle