Гончаров, Георгій ІвановичСтрашинський, Ігор МирославовичМозоль, Юлія Василівна2014-06-162014-06-162013Патент на винахід № 103975 UA МПК A23L 1/317 (2006.01) Ковбаски «Курячі» / Гончаров Г. І., Страшинський І. М., Мозоль Ю. В. ; власник: Національний університет харчових технологій ; а 2012 14235 ; заявл. 13.12.2012; опубл. 25.06.2013, Бюл. № 12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15178Розроблено ковбаски, що містять м’ясо курей механічного обвалювання, цибулю,часник свіжий,перець чорний,коріандр,кухонну сіль та воду,які відрізняються тим, що додатково містять амарантове борошно, гідратоване у співвідношенні 1:1 в кількості 14-16%. Developed sausages containing mechanically deboned chicken meat, onion, garlic svіzhy, black pepper, korіandr, table salt and water, which are characterized in that additionally contain amaranth flour, hydrated in a 1:1 ratio in the amount of 14-16%.otherм’ясо курейамарантове борошноковбаскиchickenamaranth floursausageкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКовбаски «Курячі» (Патент № 103975)Other