Мацько, Любов Михайлівна2013-05-282013-05-282012Мацько, Л. М. Пюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива яблучного та щербету / Л. М. Мацько // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 78-ї наук. конф. молодих учених, апірантів і студентів, 2–3 квітня 2012 р. : тези доповідей. - 2012. – Ч. І. – С. 242-243https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7986Пюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива. Apple puree as technologically functional ingredient for the production ice cream.uk-UKморозиворозрахункиice creamcalculationsПюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива яблучного та щербетуOther