Боднарчук, Оксана ВасилівнаКігель, Наталя ФедорівнаШульга, Наталія Михайлівна2015-03-192015-03-192004Боднарчук, О. В. Принципи відбору заквашувальних культур молочнокислих та пропіоновокислих бактерій для виробництва сирів швейцарської групи / О. В. Боднарчук, Н. Ф. Кігель, Н. М. Шульга // Харчова промисловість. – 2004. – № 3. – С. 70–71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19760Проведено скринінг культур колекції штамів відділу біотехнології ТІММ та відібрано 19 штамів для створення препаратів для сирів швейцарської групи. Skrining of cultures of collection of cultures of department of biotechnology of TIMM is produced and 19 cultures are selected for creation of preparations for the production of cheeses of swiss group.мікрофлорапропіоновокислі бактеріїсири швейцарської групиякістьmikroflorapropineb bacteriacheeses of swiss groupqualityкафедра біотехнології і мікробіологіїПринципи відбору заквашувальних культур молочнокислих та пропіоновокислих бактерій для виробництва сирів швейцарської групиArticle