Наконечна (Мартинюк), Аліна СергіївнаДударєв, Ігор МиколайовичКузьмін, Олег Володимирович2024-05-132024-05-132024Наконечна, А. С. Запровадження стандартів НАССР у виробництві соусів / А. С. Наконечна, І. М. Дударєв, О. В. Кузьмін // Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства : матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 24 квітня 2024 р., м. Луцьк. – Луцьк, 2024. – С. 69–70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43098ukстандартисоусизаклади ресторанного господарстваякістьбезпечністьstandardssaucesrestaurant establishmentsqualitysafetyкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЗапровадження стандартів НАССР у виробництві соусівThesishttps://orcid.org/0000-0003-3494-9540https://orcid.org/0000-0001-9321-6684