Воронцов, Олександр ОлександровичДіжевська, Вікторія Сергіївна2017-11-292017-11-292014Патент на винахід № 106141 МПК (51) C12N1/20 (2006.01) A23C 9/12 Склад суміші мікроорганізмів для виробництва йогуртів / Воронцов О. О., Діжевська В. С. ; Національний університет харчових технологій. ; заяв. 24.01.2013 ; опубл. 25.07.2014 ; Бюл. № 14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26271Досягнення покращених органолептичних показників та нормалізування складу та функції мікрофлори кишково-шлункового тракту за рахунок використання суміші мікроорганізмів. Склад суміші мікроорганізмів для виробництва йогурту , співвідношення культур, мас. %: Streptococcus thermophiius 50-55 Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum 25-30 Lactobacillus plantarum 7-11 Lactobacillus casei 3-4,5 Lactobacterium acidophilum 1,5-2,5. Achievement of improved organoleptic parameters and normalization of the composition and function of the microflora of the gastrointestinal tract due to the use of a mixture of microorganisms. Composition of a mixture of microorganisms for the production of yogurt, the ratio of crops, mass. %: Streptococcus thermophiius 50-55 Lactobriumacte derbrueckii subsp.bulgaricum 25-30 Lactobacillus plantarum 7-11 Lactobacillus casei 3-4.5 Lactobacterium acidophilum 1.5-2.5.uk-UKcуміші мікроорганізмівйогуртиlactobriumacte derbrueckii subsp. bulgaricumlactobacillus plantarumlactobacillus caseistreptococcus thermophiiuslactobacterium acidophilumкафедра біотехнології і мікробіологіїСклад суміші мікроорганізмів для виробництва йогуртів (Патент на винахід № 106141)Other