Вінк, Аліна В‘ячеславівнаСтеценко, Наталія Олександрівна2014-06-232014-06-232014Вінк, А. В. Розроблення рецептури кексів, збагачених екстрактом стевії та шротом насіння льону / А. В. Вінк, Н. О. Стеценко // Актуальні питання науки і техніки у ХХI столітті : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 28 травня 2014 р. – Київ : Центр Науково-Практичних Студій, 2014. – С. 159–165.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15425Використання шроту насіння льону та екстракту стевії при виробництві кексів дозволяє підвищити їх харчову та біологічну цінність, збагатити багатьма дефіцитними нутрієнтами і одночасно суттєво знизити енергетичну цінність. Use linseed oil meal and stevia extract in the production of cakes they can improve the nutritional and biological value, enrich many scarce nutrients and also significantly reduce the energy value.uk-UKкекснасіння льонуекстракт стевіїфункціональний харчовий продуктmuffinlinseedstevia extractfunctional foodкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення рецептури кексів, збагачених екстрактом стевії та шротом насіння льонуArticle