Особливості занять з баскетболу зі студентами у вищих навчальних закладах - Топчієва, Ганна Олександрівна (My University, 2019)
В статті описані особливості баскетболу як засобу фізичної культури, специфіка навчання баскетболу у вищих навчальних закладах. Охарактеризовано змістовне наповнення та основні навички та правила організації проведення занять з баскетболу. The article describes the features of basketball as a means of physical culture, the specifics of basketball training in higher education institutions. Characterized content content and basic skills and rules for conducting basketball lessons.
Keywords: баскетбол; студенти; basketball; students; кафедра фізичного виховання