Проектування компютерно-інтегрованих систем управління харчовими підприємствами - Ладанюк, Анатолій Петрович (My University, 2002)
Сучасні системи автоматизації харчових підприємств створюються як комп'ютерно-інтегровані та їєрархічно-розподілені, що складаються з робочих станцій, обєднаних в обчислювальні мережі. В той же час існуюча структура процедур проектування АСУТП та АСУП і відповідні методичні матеріали. Modern automation food enterprises created as computer-integrated and yiyerarhichno-distributed, consisting of workstations, united in computer networks. At the same time, the existing structure and procedures for designing DCS CAM and relevant training materials.
Keywords: принципова схема; монтажна документація; принцип управління; schematic diagram; assembly documentation; management principle; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка