Комп'ютерна модель розрахунку частотних характеристик асинхронного двигуна за результатами експериментального дослідження імпульсних процесів - Балюта, Сергій Миколайович (My University, 1997)
Запропонована методика розрахунку дозволяє визначити частотні характеристики елементів схеми заміщення за результатами експериментальних значень струмів та напруг на обмотках асинхронного двигуна при імпульсних діяннях. The method of calculation to determine the frequency response of the equivalent circuit elements on the results of experimental values ​​of currents and voltages in the windings of the induction motor with impulsive acts.
Keywords: асинхронний двигун; комп'ютерна модель; частотні характеристики; induction motor; computer model; frequency response; кафедра електропостачання і енергоменеджменту