Формування системи мотивації на підприємствах сфери послуг - Шило, Лела Ігорівна (My University, 2015)
Мотивація й стимулювання праці — вирішальні фактори в управлінні персоналом. Motivation and incentive - the decisive factors in personnel management.
Keywords: мотивація; стимулювання праці; сфера послуг; motivation; work incentives; service industry