Основні засади інноваційного розвитку підприємств - Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2021)
Визначено мету та головні завдання інноваційної діяльності підприємств, принципи та ключові функції організації інноваційного процесу на підприємствах.
Keywords: інноваційний розвиток підприємства; innovative development; кафедра економіки праці та менеджменту