Організація івент-заходів в готельно-ресторанному господарстві - Назарчук, Анна Олегівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2023)
В роботі проаналізовано основні етапи організації івент-заходів, охарактеризовано значення персоналу в успішності їх функціонування. The paper analyzes the main stages of organizing events, characterizes the importance of personnel in the success of their functioning.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; івент-захід; готельно-ресторанне господарство; івентор; гість; event; hotel and restaurant management; event manager; guest