Підвищення конкурентоспроможності м’ясопереробної галузі - Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2002)
Розглянуто причини низької економічної ефективності м’ясопереробних підприємств України та основні напрями підвищення конкурентоспроможності галузі. Considered the reasons for the low economic efficiency of meat processing enterprises of Ukraine and the main directions of improving the competitiveness of the industry.
Keywords: конкурентоспроможність; м’ясопереробна галузь; економічна ефективність; собівартість продукції; competitiveness; meat processing industry; economic efficiency; cost of production; кафедра економіки праці та менеджменту