Кутас, Олена Олександрівна2013-06-212013-06-212002Кутас, О. О. Підвищення конкурентоспроможності м’ясопереробної галузі / О. О. Кутас // 68-а наукова конференція студентів, аспірантів і молодих вчених, 24-25 квітня 2002 р. : тези доповідей. - 2002. – Ч. 1. – С. 85-86.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8401Розглянуто причини низької економічної ефективності м’ясопереробних підприємств України та основні напрями підвищення конкурентоспроможності галузі. Considered the reasons for the low economic efficiency of meat processing enterprises of Ukraine and the main directions of improving the competitiveness of the industry.конкурентоспроможністьм’ясопереробна галузьекономічна ефективністьсобівартість продукціїcompetitivenessmeat processing industryeconomic efficiencycost of productionкафедра економіки праці та менеджментуПідвищення конкурентоспроможності м’ясопереробної галузіThesis