Спосіб введення меляси у комбікорми (Патент на корисну модель № 52997) - Євтушенко, Олег Олександрович; Шаповаленко, Олег Іванович; Кирган, Уляна Вікторівна; Коваль, Тетяна Володимирівна (My University, 2010)
Патент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу введення меляси у комбікорми, що дозволяє знизити енергоємність технологічного процесу і покращити екологічну ситуацію. Utility model patent. At the heart of utility model is improving of the method of the molasses introduction into feeds that allows to reduce the energy intensity of the process and to improve ecological situation.
Keywords: висівки пшеничні; борошниста сировина; меляса; siftings of wheat; mealy raw material; molasses; кафедра технології зберігання і переробки зерна