Використання FUZZY-тexнoлoгiï при створенні плану проектних робіт - Гладка, Мирослава Вікторівна (My University, 2014)
Використання гнучких технологій реалізації проектів призводить до проблем у визначенні кількості ресурсів, часу, об'єму проекту. Використання FUZZY-технології при розробці плану проектних робіт дозволить ефективно врахувати вплив факторів невизначеності. Using flexible technology projects leads to problems in determining the amount of resources, time, scope of the project. Use FUZZY-technology in the development of project work plan will effectively take into account the effect of uncertainties.
Keywords: управління проектами; інформаційні системи; FUZZY-технології; Project Management; information Systems; FUZZY-technology; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки