Дробот, Віра ІванівнаШевченко, Анастасія Олександрівна2021-04-202021-04-202017Патент на корисну модель 120201 UA, МПК A 21D 13/02 (2006.01) A 21D 2/00 A 21D 2/36 (2006.01) A21D 2/02 (2006.01) Діабетичний булочний виріб / В. І. Дробот, А. О. Шевченко ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201704160 ; заявл. 26.04.2017 ; опубл. 25.10.2017, Бюл. № 20.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33479Діабетичний булочний виріб, що містить борошно пшеничне, дріжджі, сіль, олію, фруктозу, який відрізняється тим, що олію використовують кукурудзяну, додатково містить казеїн, клітковину висівок гречки, суміш цитратів кальцію, магнію, цинку, заліза. Diabetic bakery product which contains wheat flour, yeast, salt, oil, fructose, characterized in that there was used corn oil, additionally contains casein, buckwheat bran fiber, a mixture of calcium, magnesium, zinc, iron citrates.otherказеїнгречкахарчові волокнафруктозахлібобулочний вирібcaseinbuchwheatfiberfructosebakery productкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДіабетичний булочний виріб (патент на корисну модель № 120201)Technical Report