Вплив матеріалу тепловіддавальної поверхні на інтенсивність теплообміну при кипінні - Кулінченко, Віталій Романович; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Мотуз, Ігор Костянтинович (My University, 2012)
Виявлено і проаналізовано вплив матеріалу тепловіддавальної поверхні і чистоти її обробки на інтенсивність теплообміну і механізм утворення і зростання парової фази при бульбашковому режимі кипіння рідин органічного і неорганічного походження.

Found out and analysed influence of material of exchange surface and cleanness of its treatment on intensity of heat exchange and mechanism of education and growth of steam phase at the bubble mode of boiling of liquids of organic and inorganic origin.
Keywords: парова бульбашка; тепловіддача; теплоловіддавальна стінка; відривні діаметри; steam bubble; heat emission; exchange wall; that can be torn off diameters; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв