Основні поняття та характеристики міжнародної технічної допомоги - Тичина, Юлія Миколаївна; Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна (My University, 2014)
Важливою складовою міжнародного співробітництва та одним із напрямків зовнішньоекономічної діяльності країн виступає міжнародна технічна допомога. Для того, щоб збільшити ефективність залучення та реалізації міжнародної технічної допомоги потрібно звернути увагу на понятійний апарат програм міжнародної технічної допомоги. An important component of international cooperation, one of the areas of foreign trade activities in favor of international technical assistance. In order to increase the efficiency of engagement and implementation of international technical assistance to pay attention to the conceptual framework of international technical assistance prohram.
Keywords: зовнішньоекономічна діяльність; external relations; технічна допомога; technical assistance; наука; science; техніка; equipment; кафедра економіки праці та менеджменту