Використання гаджетів для популяризації винних турів - Верес, Катерина Олександрівна (My University, 2015)
Одним з перспективних напрямків розвитку ринку туристичних послуг є винний туризм. Це порівняно новий для України напрямок туристичної діяльності, але з огляду на бурхливий розвиток виноробства, дуже перспективний. One of the promising directions of the tourism market is wine tourism. This is a relatively new direction for Ukraine tourism, but due to the rapid development of winemaking is very promising.
Keywords: винний туризм; wine tourism; кафедра туристичного та готельного бізнесу