Деформація магнітного поля зубцево-пазовою межею середовищ з різною магнітною проникністю - Циганкова, Ганна Анатоліївна; Гузенко, Світлана Володимирівна (My University, 2018)
Проведено дослідження електромагнітного поля в повітряному проміжку в області з односторонньою зубцево-пазовою конструкцією. Проаналізовано розподіл напруженості магнітного поля з боку повітряного середовища в перетині, який проходить через середину пазу. The study of the electromagnetic field in the air gap in the region with a one-sided tooth-grooved structure was carried out. The distribution of the magnetic field intensity from the air in the section passing through the middle of the groove is analyzed.
Keywords: напруженість магнітного поля; магнітна проникність; magnetic field strength; magnetic permeability; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.