Перспективи впровадження технології «Chatbot» в закладах готельного господарства - Василець, Себаст'єн Юрійович; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2018)
Перспективним напрямком покращення ефективності діяльності служби прийому та розміщення готельного підприємства є автоматизація процесів комунікації відвідувачів з персоналом за допомогою використання цифрових технологій. Розглянуто доцільність впровадження технології chatbot в закладах гостинності, що дозволить значно підвищити швидкість обслуговування постояльців готелю. The promising direction of improvement of the efficiency of the hotel reception and accommodation service is the automation of communication processes between visitors and staff through the use of digital technologies. Considered the feasibility of introducing chatbot technology in hospitality facilities, which will significantly increase the speed of hotel guests.
Keywords: готельне підприємство; комунікаційні технології; діалогові системи; чат-бот; консьєрж; hotel company; communication technologies; dialogue systems; chat-bot; concierge; кафедра готельно-ресторанної справи