Динаміка обтягування плівкою пакет-піддонів - Коваль, Ігор Йосипович; Юхно, Михайло Іванович; Васильківський, Костянтин Вікторович (My University, 2000)
Досліджено динаміку пристрою для обтягування пакет-піддонів плівкою, що розтягується. Виведено нелінійні диференціальні рівняння руху мас. Визначено параметри системи, що зменшують динамічні складові пружних навантажень. Dynamics device for covering the package-pallets film that stretched. Derived nonlinear differential equations of motion of the masses. The parameters of the system, reduce the dynamic components of elastic stresses.
Keywords: плівка; піддон; швидкість; прискорення; динаміка; tape; pallet; speed; acceleration; dynamics; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки