Линеаризация синусно-косиносных характеристик первычных измерительных переобразователей - Ришан, Александр Иосифович (My University, 1987)
Однією з істотних складових основної похибки вимірювання, притаманною первичним вимірювальних перетворювачів, (ПІП) з синусно-косинусними вихідні характеристики. One of the essential components of the basic measurement error inherent pervychnym Transmitter (PIP) with a sine-kosynusnymi output characteristics.
Keywords: линеаризация; диапазон значений; linearization; range of values; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка