Наповнення бази прецедентів системи підтримки та прийняття рішень прецедентного типу на основі експертної системи - Проскурка, Євген Сергійович (My University, 2015)
Розробка та впровадження системи підтримки та прийняття рішень прецедентного типу на основі експертної системи на цукровому заводі дозволить оптимально управляти технологічними комплексами при виникненні різних подій в процесі управління. Development and implementation of support systems and decision-making based on case-type expert system for sugar factory will optimally manage technological systems in the event of various events in the governance process.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; система підтримки та прийняття рішень прецедентного типу; цукрове виробництво; експертна система; support system and decision-making type of case; sugar production; expert system