Результати селекції сільськогосподарських культур у Миронівському інституті пшениці - Кочмарський, Валентин Сергійович; Ковалишина, Ганна Михайлівна; Колючий, Володимир Тарасович; Волощук, Г. Д.; Борсук, Г. Ю.; Власенко, Віктор Андрійович; Петренко, О. В. (My University, 2018)
За увесь період наукової діяльності станції та інституту створено і передано на державне сортовипробування 262 сорти дев’ятнадцяти сільськогосподарських культур, з яких районовано 132, що свідчить про високу ефективність селекційної роботи в науковій установі. Over the entire period of scientific activity of the station and the Institute 262 varieties of nineteen crops have been submitted to the State variety testing and 132 ones of them have been released which indicates for high efficiency of breeding work in the scientific institution.
Keywords: сільськогосподарські культури; селекція; сорти-інновації; урожайність; якість; agricultural cultures; selection; sorts; productivity; quality