Романова, Зоряна МиколаївнаКарпутіна, Маргарита ВіталіївнаЗубченко, Віктор СергійовичРоманов, Микола Сергійович2015-09-012015-09-012008Вплив магнітного поля на приготування пивного сусла / З. Романова, М. Карпутіна, В. Зубченко, М. Романов // Харчова і переробна промисловість. — 2008. — № 11(351). — С. 21-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21576Наші дослідження спрямовані на одержання високо-екстрактивних пивних заторів з використанням лише солоду як джерела ферментів. Екзогенні ферменти в дослідженнях не використовували. Our research aimed at obtaining highly extractive congestion beer using malt as the only source of enzymes. Exogenous enzymes are not used in the studies.uk-UKмагнітне полепивне суслоактивність ферментівmagnetic fieldbeer mashenzyme activityкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаВплив магнітного поля на приготування пивного суслаArticle