Білохатнюк, Володимир ОлександровичСкалозуб, Анастасія ІгорівнаБілик, Олена АнатоліївнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна2019-03-212019-03-212017Концентрат сироватковий білковий сухий у технології хлібобулочних виробів / В. О. Білохатнюк, А. І. Скалозуб, О. А. Білик, О. В. Кочубей-Литвиненко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К.: НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 120.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28892Розглянуто можливість використання концентрату сироваткового білкового сухого з метою запобігання процесу черствіння хлібобулочних виробів. Встановлено, що застосування концентрату сироваткового білкового сухого подовжує тривалість свіжості хлібобулочних виробів та підвищують харчову цінність. The possibility of using whey protein dry concentrate to prevent the process of staling bakery products. It has been established that the use of whey protein dry concentrate extends the duration of the freshness of bakery products and increases the nutritional value.uk-UKконцентрат сироватковий білковий сухийwhey protein powder concentrateхлібобулочні виробиbakery productsкомплексний показник якостіcomprehensive indicator of qualityкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології молока і молочних продуктівКонцентрат сироватковий білковий сухий у технології хлібобулочних виробівThesis