Шаруда, Світлана Сергіївна2013-04-042013-04-042009Шаруда, С. С. Автоматизована система багатоцільового управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва на основі сценарного підходу : автореф. дис. ...канд. техн.наук: 05.13.07 / НУХТ. - К., 2009. - 22 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7307Дисертація присвячена розробці нового підходу до управління технологічними процесами (ТП) хлібопекарського виробництва. Основними критеріями при управлінні хлібопекарським підприємством є продуктивність, технологічні втрати та якість продукції. Dissertation is devoted to the new method of technological processes management in bread making. The major criteria’s for bread making are productivity, costs and quality of the final product. Technological processes management will be weak in the case of using single criteria optimization.otherконфліктихлібопекарське виробництвобагатоцільове управліннякатегорійно-функторний аналізкваліметріяекспертне опитуванняматематична модельсценарії управлінняconflictsbread makingmultipurpose managementcategory-functor analysisquality meteringexpert surveymathematical modelmanagement scenariosкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаАвтоматизована система багатоцільового управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва на основі сценарного підходуOther