Автоматизована система багатоцільового управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва на основі сценарного підходу - Шаруда, Світлана Сергіївна (My University, 2009)
Дисертація присвячена розробці нового підходу до управління технологічними процесами (ТП) хлібопекарського виробництва. Основними критеріями при управлінні хлібопекарським підприємством є продуктивність, технологічні втрати та якість продукції. Dissertation is devoted to the new method of technological processes management in bread making. The major criteria’s for bread making are productivity, costs and quality of the final product. Technological processes management will be weak in the case of using single criteria optimization.
Keywords: конфлікти; хлібопекарське виробництво; багатоцільове управління; категорійно-функторний аналіз; кваліметрія; експертне опитування; математична модель; сценарії управління; conflicts; bread making; multipurpose management; category-functor analysis; quality metering; expert survey; mathematical model; management scenarios; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка