Одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення - Дорохович, Вікторія Віталіївна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Носенко, Володимир Єрофійович (My University, 2018)
За результатами досліджень можна зробити висновок, що мікрохвильову термічну обробку доцільно застосовувати для безглютенових вафельних листів з гречаного борошна. Застосування цього методу термооброблення дозволяє економити енергоресурси без негативного впливу на якість вафельних листів. As results of our research it can be concluded that using of the microwave heat treatment of wafer sheets with gluten-free buckwheat flour is appropriate. Application of this method allows to save energy without negative influence of waffle sheets qualitative parameters.
Keywords: безглютенові вироби; гречане борошно; мікрохвильове оброблення; gluten-free products; buckwheat flour; microwave treatment; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра фізики та професійної безпеки