Дорохович, Вікторія ВіталіївнаЛітвинчук (Воронцова), Світлана ІванівнаНосенко, Володимир Єрофійович2020-04-282020-04-282018Дорохович, В. В. Одержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна шляхом мікрохвильового оброблення / В. В. Дорохович, С. І. Літвинчук, В. Є. Носенко // Харчова промисловість. – 2018. – № 23. – С. 48–54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31015За результатами досліджень можна зробити висновок, що мікрохвильову термічну обробку доцільно застосовувати для безглютенових вафельних листів з гречаного борошна. Застосування цього методу термооброблення дозволяє економити енергоресурси без негативного впливу на якість вафельних листів. As results of our research it can be concluded that using of the microwave heat treatment of wafer sheets with gluten-free buckwheat flour is appropriate. Application of this method allows to save energy without negative influence of waffle sheets qualitative parameters.otherбезглютенові вафельні листигречане борошномікрохвильове обробленняgluten-free waffle sheetsbuckwheat flourmicrowave treatmentкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра фізики та професійної безпекиОдержання безглютенових вафельних листів із гречаного борошна шляхом мікрохвильового обробленняArticle