Боровський, Валентин В’ячеславович2021-10-062021-10-062021Боровський, В. В. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності виробництва сиру кисломолочного жирностю 5% для оператора ринку філія ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валентин В’ячеславович Боровський ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2021. – 113 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35851otherсир кисломолочниймолочна сировинапараметрами безпечностінебезпечні факторикафедра експертизи харчових продуктівРозроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності виробництва сиру кисломолочного жирностю 5% для оператора ринку філія ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»Other