Освітня програма «Холодильні техніка та технології» - Рудовська, Олена Миколаївна; Мельничук, Інна Миколаївна (My University, 2022)
Бібліографічний покажчик включає в себе інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові та періодичні видання, електронні видання та інформаційні ресурси) впродовж 1990-2022 рр. з гіперпосиланнями на ресурс у відкритому доступі. Покажчик призначений для студентів, що навчаються за освітньо- професійною програмою «Холодильні техніка та технології» освітньо- наукового ступеня «Магістр».
Keywords: холодильна техніка; холодильні установки; відновлювальна енергетика; тепломасообмін