Бактеріальні закваски для виготовлення кисломолочних продуктів - Рябченко, Наталія Олександрівна (My University, 2013)
Проаналізовано бактеріальні закваски, які використовуються для виготовлення кисломолочних товарів. Been analyzed bacterial starters are used for the manufacture of fermented milk products.
Keywords: бактеріальна закваска; кисломолочні продукти; bacterial starters; fermented milk products; кафедра експертизи харчових продуктів