Барська, Анастасія ОлегівнаГанзина, Богдан ОлеговичГрищенко, Анна Миколаївна2024-11-112024-11-112023Барська, А. Перспективи виробництва крафтового органічного хліба / А. Барська, Б. Ганзина, А. Грищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 161.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45639Виробництво органічного хліба доцільно впроваджувати на невеликих пекарнях або цехах хлібозаводів. Проблемою є забезпечення виробництва якісною та безпечною сировиною. Налагодження виробництва таких виробів дасть можливість виробляти хліб за старовинними та аматорськими рецептурами з використанням широкого переліку сировини.It is advisable to introduce the production of organic bread in small bakeries or workshops of bread factories. The problem is to provide production with high-quality and safe raw materials. The introduction of the production of such products will make it possible to produce bread according to old and amateur recipes using a wide range of raw materialsukорганічний хлібкрафтовий хліборганічні продуктиорганічне борошнорецептура хлібаorganic breadcraft breadorganic productsorganic flourbread recipeкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспективи виробництва крафтового органічного хлібаAbstracthttps://orcid.org/0000-0002-0617-6918