Перспективи виробництва крафтового органічного хліба - Барська, Анастасія Олегівна; Ганзина, Богдан Олегович; Грищенко, Анна Миколаївна (My University, 2023)
Виробництво органічного хліба доцільно впроваджувати на невеликих пекарнях або цехах хлібозаводів. Проблемою є забезпечення виробництва якісною та безпечною сировиною. Налагодження виробництва таких виробів дасть можливість виробляти хліб за старовинними та аматорськими рецептурами з використанням широкого переліку сировини.

It is advisable to introduce the production of organic bread in small bakeries or workshops of bread factories. The problem is to provide production with high-quality and safe raw materials. The introduction of the production of such products will make it possible to produce bread according to old and amateur recipes using a wide range of raw materials
Keywords: органічний хліб; крафтовий хліб; органічні продукти; органічне борошно; рецептура хліба; organic bread; craft bread; organic products; organic flour; bread recipe; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів