Research of vacuum cooling of bread - Chervonyi, Valentyn; Telychkun, Volodymyr; Desyk, Mykola (My University, 2019)
The application of the vacuum bread cooling method is expanding, and this method makes it possible to reduce the cooling time, reduce the cost of equipment and production space. To study the processes of cooling the bread under vacuum, we have created an experimental installation

Застосування вакуумного способу охолодження хліба розширюється, і цей спосіб дозволяє скоротити час охолодження, зменшити витрати на обладнання та виробничі площі. Для дослідження процесів охолодження хліба під вакуумом ми створили експериментальну установку
Keywords: вакуум-випарне охолодження; випікання хліба; експериментальна установка; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв