Поліщук, Олександр ВасильовичМукоїд, Роман МиколайовичВасилів, Володимир Павлович2018-04-022018-04-022016Поліщук, О. В. Глютен. Чому його можна не всім? / О. В. Поліщук, Р. М. Мукоїд, В. П. Василів // Научный взгляд в будущее. – 2016. – Т. 3, № 2. – С. 34–37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26846Стаття присвячена вивченню проблем боротьби з генетичним захворюванням - целіакією. Запропоновано для профілактичного та лікувального харчування вживати продукти, виготовлені з пророщених безглютенових злаків. The article is devoted to the study of problems with the fight against genetic disease - celiac disease. It is suggested to use products made from germinated gluten-free cereals for prophylactic and medical nutrition.uk-UKбілокглютенцеліакіязахворюванняпродуктибезглютеновіпророщуваннязерноproteinglutenceliac diseasediseasesproductsglutengerminationgrainкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваГлютен. Чому його можна не всім?Article