Дослідження впливу борошна зеленої та темної гречки на органолептичні та фізико-хімічні показники здобних сухарів - Погорєлов, Іван Сергійович; Михонік, Лариса Анатоліївна (My University, 2024)
У тезах досліджено вплив додавання борошна зеленої та темної гречки на показники якості здобних сухарів. Наведено результати оцінки смаку, запаху, кольору та основних фізико-хімічних характеристик. The thesis explores the effect of adding green and dark buckwheat flour on the quality indicators of sweet rusks. The results of taste, smell, color evaluation and main physicochemical characteris-tics are presented.
Keywords: сухарі; борошно гречки; органолептичні показники; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; rusks; buckwheat flour; organoleptic indicators