Йовбак, Уляна СергіївнаКарпович, Інна ВіталіївнаКрапивницька, Ірина ОлексіївнаОболкіна, Віра Іллівна2013-05-272013-05-272013Оптимізація технологічних параметрів структуроутворення желейних начинок із застосуванням овочевої сировини / У. С. Йовбак, І. В. Карпович, І. О. Крапивницька, В. І. Оболкіна. // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2013. – № 3. – С. 6–7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7932Оптимізовано процес структуроутворення желейних начинок з використанням овочевої сировини. Для створення нових напівфабрикатів використано комплексні структуроутворювачі рослинного походження та досліджено їх оптимальні дозування. Визначено пружність драглеподібних систем при відповідному співвідношенні структуроутворювачів. Streamlined structure jelly fillings with using vegetable raw materials. To create a new semi-integrated structure-used vegetable and investigated their optimal dosage. Defined elasticity gelatinous systems with appropriate structure-ratio.uk-UKструктуроутворювачіпектинжелейна начинкаовочева сировинаоптимізаціякафедра технології цукру і підготовки водиgelling agentspectinjelly fillingvegetable raw materialsoptimizationкафедра екологічної безпеки та охорони працікафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівОптимізація технологічних параметрів структуроутворення желейних начинок із застосуванням овочевої сировиниArticle