Використання сучасних концепцій управління маркетингом в діяльності ТОВ «Ферреро-Україна» - Бєлова, Тетяна Геннадіївна; Черкасова, Вікторія Валеріївна; Розумей, Світлана Борисівна (My University, 2014)
Обґрунтовано теоретичні підходи до появи сучасних концепцій управляння маркетингом. Розглянуто сутність нових маркетингових концепцій. Висвітлено досвід ТОВ «Ферреро Україна» у застосуванні сучасних підходів у практичній діяльності. Theoretical approaches to the advent of modern management concepts marketing. The essence of the new marketing concepts. The experience of «Ferrero Ukraine» in the use of modern approaches in practice.
Keywords: сучасні концепції управління маркетингом; маркетинг вражень; маркетинг стосунків; маркетинг знаменитостей; modern concept of marketing management; marketing experience; relationship marketing; marketing celebrities; кафедра маркетингу