Дулька, Ольга СтепанівнаПрибильський, Віталій Леонідович2024-06-052024-06-052024Дулька, О. Використання комбучі та культури SCOBY в технології функціональних продуктів / О. Дулька, В. Прибильський // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 23–24 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024 р. – С. 69–71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43351Проаналізовано можливість використання комбучі з підвищеною кислотністю та целюлозної плівки Medusomyces gisevii, які можуть використовуватися у технологіях різних харчових продуктів функціонального призначення для розширення асортименту та надання готовій продукції оригінальних властивостейThe possibility of using kombucha with increased acidity and the cellulose film of Medusomyces gisevii, which can be used in the technologies of various functional food products to expand the assortment and give the finished products original properties, was analyzedukкомбучаMedusomyces giseviiSCOBYфункціональні продуктицелюлозна плівкаkombuchafunctional productscellulose filmкафедра готельно-ресторанної справикафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВикористання комбучі та культури SCOBY в технології функціональних продуктівThesishttps://orcid.org/0000-0002-9878-5998https://orcid.org/0000-0003-4126-6721