Використання комбучі та культури SCOBY в технології функціональних продуктів - Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович (My University, 2024)
Проаналізовано можливість використання комбучі з підвищеною кислотністю та целюлозної плівки Medusomyces gisevii, які можуть використовуватися у технологіях різних харчових продуктів функціонального призначення для розширення асортименту та надання готовій продукції оригінальних властивостей

The possibility of using kombucha with increased acidity and the cellulose film of Medusomyces gisevii, which can be used in the technologies of various functional food products to expand the assortment and give the finished products original properties, was analyzed
Keywords: комбуча; Medusomyces gisevii; SCOBY; функціональні продукти; целюлозна плівка; kombucha; functional products; cellulose film; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства